Sunday, 3 August 2008

Sex and the City


Am văzut şi eu filmul, lansat relativ recent în continuarea serialului de mare succes realizat de HBO. Ce să zic, într-adevăr previzibil dar parcă nu aşa catastrofal cum mi-l descrisese toată lumea care-l văzuse. Dacă ai fost un împătimit al seriei o să-ţi placă şi filmul. Sau, desigur, e de ajuns să iubeşti New York-ul şi o să savurezi implicit Sex and the City. Sau explicit, hihi.
Apropo, tot mai multă lume se fereşte în ultima vreme de expresia "a face dragoste". Nu se mai uzitează. Toţi spun "a face sex". Ai remarcat? Oare cum e corect până la urmă? Cum ne putem exprima cel mai exact din punct de vedere tehnic? Nu întreb cu (prea mult) sarcasm, chiar sunt curios. Eu zic că oricum sunt chestii diferite, poţi face sex fără să faci dragoste, dar invers, hmm, e mai greu.
Prin urmare, tu cum spui? Faci amor, dragoste, ţi-o tragi, te f*ţi sau te regulezi? Orice alte variante de răspuns sunt binevenite, poate fac chiar un poll.


2 comments:

Onutzza said...

De vreo saptamana am inceput sa ma uit si eu la toata seria Sex and the City si imi place mult. Cand era la tv urmaream destul de rar. Inca nu am vazut filmul, dar mi-a zis o prietena (care e fan Sex and the City) ca e frumusel, exact ce spuneai si tu mai sus.

Legat de intrebarea pe care o adresezi: ce conteaza cum spune lumea? Conteaza cum spui tu.
Cand ai relatii sexuale cu cineva pe care iubesti spui ca faci dragoste, cand nu iubesti spui ca faci sex. Restul variantelor nu imi plac, mi se par violente ca exprimare, dar pentru cui ii place sa vorbeasca mai dirty despre dragoste/sex, e ok.

ruxandra said...

la intrebarea ta am rapuns intr-un post, asa ca nu mai reiau ideile. cat despre film, sper ca l-ai pastrat!

Post a Comment