Se7en

Aţi observat că există acea modă a lepşei pe blog. Majoritatea se fac pe teme muzicale. Nu sunt un mare fan al acestui tip de "ştafetă-oracol-virtual" aşa că am ezitat ceva până m-am hotărât s-o fac pe cea care urmează. Cu atât mai mult cu cât am descoperit abia după vreo lună că am primit-o dar mai ales pentru că tema este de-a dreptul imposibilă. Anume enumerarea a 7 piese preferate. Poate aş fi putut face asta când aveam 12 ani şi ştiam şi eu vreo 15-20 melodii cu totul. Dar acum este practic imposibil să-ţi faci un astfel de top personal (şi chiar lipsit de sens). Însă din consideraţie pentru Onutzza, care a centrat la cap, am decis să mă bag, dar modificând puţin regulile. Anume: voi menţiona doar versiuni live, pe care eu le consider memorabile. Nicio piesă nu va fi în varianta de studio. Întotdeauna am preferat muzica live celei din spatele uşilor închise pentru că acolo se vede cu adevărat valoarea unui artist şi doar pe scenă muzica se transmite la intensitate maximă. Pentru mine un artist desăvârşit este cel care pe scenă poate produce versiuni mai frumoase decât în studio.
O altă regulă autuimpusă în acest mic joculeţ este că nu voi menţiona nimic de la U2. Greu, nu? :D Păi dacă ar fi să pun piese preferate live, poate 17, nu doar 7, ar fi de la U2. Aşa că hai să renunţăm la opsesii pentru moment şi să ne axăm şi pe alte muzici faine :P Şi o ultimă precizare: în ciuda acestor "limite" trasate, topul rămăne cât se poate de variabil. Mâine aş putea alege alte piese. De fapt este impropriu spus "top" şi chiar nu voi da numere pentru că ordinea va fi total aleatorie. Aţi mai văzut deja unele din piesele de mai jos în paginile acestui blog dar chiar nu contează. Să-i dăm drumul.
I heard a live version of this song sang by Freddie when he was young, and it was nowhere near as good as George Michaels version. I think you need to get your ears tested. Just because your a fan of Queen doesn't mean nobody else has not got the right to do a better cover song than Freddie.
Mai departe, dacă vor şi cum vor, să continue acest joc sorella şi colegul Vlad, proaspăt venit în lumea blogosferei ;;)

Comments

  1. Ma sa stii ca am vazut si eu show-ul facut de Robbie Williams la Knebworth, si trebuie sa recunosc ca a fost incredibil. Mare artist. Foarte buna optiune

    ReplyDelete
  2. Subscriu la ce a zis Vlad Constantinescu mai sus. Am avut deosebita placere sa vad cateva concerte Robbie Williams (pe calculator, niciodata live), ceea ce ma face sa imi doresc imens sa merg la un concert de-al lui cand o fi sa vina in Romania. La fel si la Bon Jovi, sa ragusesc cantand "It's My Life".

    Imi place mult ideea pe care ai avut-o si anume sa alegi cateva intepretari live ale unor melodii.

    Oricum, pentru cineva cu o cultura muzicala asa cum ai tu, este practic imposibil sa alegi doar 7 melodii (poate doar cele 7 ale momentului, in functie de starea de spirit).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)