Printre meciuri cu nemiluita mai strecurăm şi câte un film

N-am mai recomandat filme de ceva vreme şi asta pentru că în perioada Euro 2008 nu prea mai ai timp de altceva în afară de fotbal biggrin Iată însă pe scurt cam ce-am văzut în ultimele săptămâni (nu dau detalii multe de data asta pentru că mi-e lene):
  • Flawless (Demi Moore, Michael Caine). Caz real, film mişto.
  • The Flight of the Phoenix (Dennis Quaid). Remake după un film din 1965, genul adventure, merită.
  • 1408 (John Cusack, Samuel L. Jackson). Foarte cool, un thriller oarecum bizar pe care-l urmăreşti cu sufletul la gură. Însă voi poate vă prindeţi de final, mie mi-a scăpat.
  • Goal 2. Continuarea filmului ăla cu fotbalişti celebri. Puştiul minune Munez (antrenat de Marcel Iureş la Newcastle în prima parte) ajunge la Real Madrid şi câştigă Champions League într-o finală al cărei scor evoluează identic cu cel din halucinantul Cehia-Turcia de aseară. Woops, v-am stricat finalul? Nope, filmul este previzibil.
  • Rogue. Mai ţineţi minte Anaconda? Ei bine, cam aşa ceva avem şi aici, doar că în loc de râme avem şopârle. Mai exact un nenea crocodilu' uriaş care face ravagii. Filmul este foarte ok, nu prea există scene trase de păr iar peisajele din Australia sunt fantastice. Merită văzut.
  • Freedomland. Cu acelaşi Samuel L. Jackson şi Julianne Moore, care face un rol mai altfel ca de obicei şi bunicel, aş zice eu, fără a mă lăsa impresionat de ratingul slab pe care acest film îl are pe Imdb.
  • The Walker. Un Woody Harrelson care joacă excelent în rol de gay şi de bârfitor de high society, demonstrând încă o dată că este unul din cei mai buni actori din parcare. Şi o Kristin Scott Thomas fermecătoare ca întotdeauna.
  • Definitely, Maybe. Un film aproape superb. Uitaţi genul clasic de comedie romantică. Această peliculă tot pe aici s-ar încadra, dar este altfel, mai reală, mai caldă, mai neaşteptată. Iar Rachel Weisz este splendidă aşa cum ne-a obişnuit.
  • The Black Dahlia. Trec acest film la categoria "aşa nu". Îi lipseşte ceva (sau mai multe) în ciuda distribuţiei foarte tentante (Scarlett Johansson, Hilary Swank, Josh Hartnett, Aaron Ekhart). Nu vă pierdeţi vremea cu el.
Ne revedem curând în universul cinefil wink

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)