Domnul de cuvinte


Statisticile acestui blog arată că zilnic intră aici câteva zeci de vizitatori unici. E drept, mulţi ajung pe blog meu total întâmplător. 22 dintre voi şi-au dat cu părerea despre calitatea acestor pagini. Am fost curios să văd cum percep ceilalţi ceea ce aberez eu aici şi mă bazez pe acurateţea acestui mic sondaj fie şi numai pentru faptul că votul a fost total anonim.

M-am bucurat să constat că aproape 3 din 5 vizitatori au optat pentru singura variantă de răspuns în totalitate pozitivă dintre cele enumerate acolo, anume "just fine". Asta înseamnă că acest blog este plăcut şi aproape exact aşa cum ar trebui să fie. Mă aşteptam la mai multe voturi pe latura personal-muzicală. Este foarte interesant faptul că mai multe persoane mi-au spus că scriu prea intim uneori şi că nu ar trebui să fac asta, dar practic a existat un singur vot care marca acest blog ca fiind "prea personal". Cu alte cuvinte, "nu e bine să-ţi pui sufletul pe tavă dar totuşi fă-o, că ne place".

Celor 3 care au considerat acest mediu virtual ca fiind prea muzical le dau dreptate. Într-un fel. Da, este multă muzică aici, dar nu prea multă. Acest blog doreşte, printre altele, să promoveze muzica pe care susnumitul on the wall o agrează şi, doi la mână, muzica este folosită pentru a sublinia stări de spirit sau pentru a transmite anumite mesaje. Deci întotdeauna veţi găsi muzici din belşug pe peretele lu' Fly (inclusiv azi, delectaţi-vă cu o minunată variantă live Stereophonics - Mr.Writer).

2 oameni consideră acest blog ca fiind un ghiveci. Ei doi şi cu mine trei. Da, este un ghiveci. Ca majoritatea blogurilor personale. Poate singurele care nu intră în categoria acestui mix de idei sunt cele axate pe anumite teme, cum ar fi cele strict muzicale, politice, sociale, etc. Eram însă curios care este percepţia predominantă şi iată că există oameni care consideră acest blog un ghiveci şi nimic mai mult.

Aproape o cincime consideră aceste pagini ca fiind haioase. Aici este interesant oarecum, pentru că am pus această variantă de răspuns şi datorită faptului că ea poate fi atât pozitivă cât şi ironică. Neştiind ce a fost în mintea celor care au ales-o, nu comentez mai multe.

Dând credit majorităţii, sunt mulţumit că acest blog este just fine. Apropo, o amică din Ploieşti, pe nume Dora, m-a numit "domnul de cuvinte". Cum vi se pare?

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite