Prehistoric Working Class

Ceea ce vedeţi mai jos a fost filmat pe 8 martie, în Cişmigiu, întru oripilarea bătrâneilor matinali şi spre amuzamentul celor mai tineri, mai toţi privindu-ne mai mult sau mai puţin sideraţi.
Este vorba de un filmuleţ unde apar alături de colegi de muncă. Această temă ne-a fost dată pentru team buildingul de la Innsbruck, alte 14 filme realizate de ceilalţi colegi concurând într-o seară aşa-zisă de Oscaruri, în care ne-am amuzat copios vizionând toate aceste filmări.
După cum se poate vedea, echipa mea a fost cea mai originală, fiind singura care a filmat out of the office. Mai mult decât atât, ne-am ales chiar această idee, Flinstones style, în care am transpus semnarea unui contract cu un client. Bănuiesc că este evident şi jocul de cuvinte, Prehistoric Working Class.
Nu ştiu cum am reuşit să am un rol principal în filmuleţ, apărând în toate scenele, dar consider că am fost mult mai slab decât, să spunem, colegul Andrei care aduce izbitor cu Val Kilmer, hahaha. În orice caz, acum vă las să vă amuzaţi de noi cei care am părut ca nişte adevăraţi idioţi într-o dimineaţă de sâmbătă în plin centrul capitalei.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Mă deranjează