Saturday, 16 February 2008

Phonics


Se numesc Stereophonics şi constituie ultima mea obsesie muzicală. Îi ştiam de acum vreo 2-3 ani, de când hitul Dakota îi relansase după o perioadă mai puţin fastă (so I've heard). Cineva mi-a reamintit de această trupă, pe care am început s-o ascult intensiv în ultimele săptămâni (atât de mult încât Phonics deja se află în top 10 pe pagina mea de la last.fm).
Mi-am procurat toată discografia, pe care nu am avut timp s-o parcurg integral din simplul motiv că mă opresc la câte o melodie pe care rămân blocat zile întregi. Ultimul exemplu în acest sens este piesa din clipul de mai jos, I'm Alright (You Gotta Go There To Come Back), live from Dakota, adică din acelaşi excelent concert din care este şi bijuteria de care vă vorbeam acum câteva zile.
Ultimul album al trupei, Pull The Pin, lansat anul trecut, este foarte bine făcut. Piese de pe acest disc, cum ar fi It Means Nothing, Daisy Lane sau Drowning, completează excelent în peisajul meu muzical pe cele două menţionate mai sus, alături de Maybe Tomorrow, Rewind, Superman, Devil, Mr.Writer, Maybe, Hurry Up And Wait şi altele pe care le voi descoperi în curând.

Recommended links:
Official Website
MySpace Page
Wiki