Monday, 18 February 2008

Eşti cuminte? Nu te vreau.

Nu-mi plac fetele cuminţi. Cele devreme acasă, care prin baruri îşi comandă un Santal inofensiv. Îmi plac nebunele, ador fetele tâmpite. Cele care fumează şi ştiu să spună "fuck" atunci când e cazul, dar totuşi nu-şi bagă p¤la niciodată. Îmi plac cele care râd la bancurile deochiate şi nu fetele care se înroşesc atunci când le aud. Îmi plac zvăpăiatele, fetele cu zvâc. Cele care te sună noaptea să te cheme la ele acasă. Ador imprevizibilul, deşi el are întotdeauna şi o latură nasoală. Mă cuceresc aiuritele care sunt în stare să facă nebunii pe stradă, aşa, doar pentru că se simt bine. Cuminţenia duce întotdeauna la banal şi la rutină, mult mai repede decât nebunia.
Îmi plac foarte mult fetele cu imaginaţie. Sau, mai bine zis, cele care dau frâu liber şi-şi trăiesc propria fantezie. Nu de alta, dar şi fetele cuminţi pot avea imaginaţie seara la duş, dar e mai greu cu pusul în practică. Îmi plac cele care nu se jenează să-ţi spună că ai o tunsoare oribilă sau un outfit demodat. Îmi plac fetele care spun ce gândesc şi cele care gândesc mai puţin ce spun, chiar dacă uneori scot porumbei. Nu-mi plac cele care analizează prea mult. Eu vreau bucăţi dintr-o bucată.
Mă dau în vânt după fetele care se joacă. Dar nu şi după cele care o fac la infinit. Îmi plac provocările, îmi place flirtul. Totuşi nu-mi plac cele care joacă hard to get. Îmi plac fetele care râd mult, cele care nu suferă de constipaţie cronică la anumite glume. Mă fac să mă simt lejer. Îmi plac focoasele, cele foarte sigure pe senzualitatea lor, dar care nu epatează cu asta. Sunt nebun după tipele cu iniţiativă, după cele cu idei năstruşnice. O fată care ştie cluburile şi localurile precum îşi cunoaşte propriul apartament are şanse mult mai mari cu mine decât una care e mai bine pusă la punct cu programul tv şi cu emisiunile pentru gospodine. Ador fetele care nu obosesc şi nu se plictisesc repede.
Deci nu. Nu-mi plac fetele cuminţi. Doar cele cu minţi nebune.

5 comments:

Semanticool said...

nu pot decat sa fiu de acord. insa spre apararea celor care nu stiu, ele pot fi invatate :)

ruxandra said...

neah, you can't learn crazyness. nebun esti, nu devii. iar cei care devin, nu detin o nebunie, you know, niiiice. :D

Viorel Mocanu said...

Domnule, DA!

DA, domnule!

:)

Ciprian said...

haha
problema e daca ele te plac pe tine?
le poti face fata?

The Fly said...

Mah da!

Post a Comment