Tuesday, 19 February 2008

Cili


Mâine este ziua ei dar eu scriu de azi, pentru că articolul trebuie să fie gata. Ea este abonată la acest blog si primeşte fiecare post pe mail. Foarte probabil îl va citi chiar mâine. O cheamă Roxana, dar toţi prietenii îi spun Cili, derivând din numele de familie. And she's my best (girl)friend.
Culmea, tot mâine se împlinesc 6 luni de când ne ştim, pe 20 august 2007 ea angajându-se la firma unde lucrez şi eu. Este amuzant acum când ne gândim, pentru că ulterior ne-am mărturisit că fiecare se uita lung la celălalt, dar nu neapărat admirativ, ci mai degrabă curioşi, tocmai pentru că eram convinşi că privirile celuilalt sunt admirative, la modul erotic. Bineînţeles, am ajuns să ne înţelegem foarte bine şi să tot stăm împreună, astfel încât multă lume e convinsă şi acum că e ceva între noi. Unii chiar au spus că ne stă bine împreună şi că ne potrivim. Haha.
Dar nu e cazul. Pe noi ne amuză toate aceste aprecieri. Iar prietenia noastră este exact aşa cum trebuie să fie. Ea îmi spune "dragule", eu o alint "Cilioara" iar în zilele când nu vine la muncă sunt ciufut şi sec. Îmi este foarte dragă, are multe calităţi şi multe chestii faine în jurul ei, pentru care o invidiez cu bucurie.
Melodia din final mi-a fost oferită de ea mai demult, eu am învăţat-o la chitară şi acum aşteptăm un moment s-o cântăm împreună.
La mulţi ani memorabili, Cilioară!