As vrea sa pot

...sa-ti spun mai multe lucruri. Cum ma gandesc la tine, cum imi lipsesti.
As vrea sa fie simplu. De ce atata complicatie de fiecare data? Tu ma placi, eu te plac. E simplu. Sau ar trebui sa fie.
...sa-ti spun cat de interesanta esti. Si ce frumos comunic cu tine. Cum ai merita un sarut pentru fiecare replica geniala pe care stii sa o dai.
...sa nu fie nevoie de atatea planuri, de atatea strategii, de atatea reprimari. Sa pot sa-ti citesc gandurile si ele sa fie bune. Sa nu-mi fie teama de soarta, de tine, de maine.
As vrea sa nu fie necesar "sa fac pe durul", doar pentru ca "asa da bine uneori" si asa ma sfatuiesc unii. As vrea sa nu-mi planific niciun gest. As vrea sa fie totul natural. As vrea sa ma vezi cum sunt si sa fie de ajuns.
As mai vrea sa nu citesti aceste randuri. Si ele sa-ti arate latura mea moale si neincitanta. As vrea sa nu mai existe deloc prefacatorie. As vrea sa joc poker pe dezbracatelea, cu cartile pe fata.
As vrea sa fie ALTFEL de data asta. Sa construiesc si eu ceva CONCRET. As vrea sa nu mai existe iluzii, apa rece pentru betivii de ocazie si valuri de abur. As vrea sa dau telefon si sa mi se raspunda.
As vrea sa cred ca suntem mult prea potriviti. Culmea, asta chiar imi iese. Chiar cred asta.
...sa-ti spun toate astea in fatza. Dar cum sunt prea cacacios sa fac asta, nu-mi ramane decat sa aberez in acest blog nenorocit.

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Ofer tratament gratuit cu perfuzii în cap fanilor filmului Parasite