Tuesday, 27 November 2007

Byron - 1 an

Prin februarie 2006 m-am întâlnit cu el la metrou, întâmplător, apoi am mers să bem o bere. O săptămână mai târziu compunea Blow Up My Tears, prima piesă din cele 13 care urmau să formeze un album creat cu noua lui trupă, în octombrie 2007.
Mi-a dat să ascult această melodie chiar atunci. Doar el cu o chitară şi un soft de computer. Se jucase foarte bine, piesa suna excelent şi la fel sună şi acum pe album, deşi e mult diferită de varianta iniţială. M-am bucurat ulterior de alte piese în "primă audiţie", doar cu Dan şi chitara, cum ar fi On The Road sau Crossroads.
Pe 1 decembrie 2006 a avut primul concert, în Lăptărie, iar acum aniversează un an, printr-un concert la Clubul Ţăranului, apoi din nou în Lăptărie. Acest răsfăţat nu mai are nevoie de reclamă, dar îi fac puţină totuşi, pentru că este un amic drag şi un muzician excelent.
Din păcate, nu cred că pot să ajung la vreunul din concerte, pentru că exact în perioada aia fac naveta de la Ploieşti, homeless temporar fiind în capitală, în urma mutării într-o nouă locuinţă.

Dan & the rest of the Byrons