Tineti-l in cusca


Chiar imi doream sa mai scriu un articol despre fotbal, pentru ca sunt pasionat si urmaresc fenomenul, dar nu imi imaginam ca va avea un astfel de subiect. Momentan toata presa vuieste si probabil deja ati vazut gestul de animal necontrolat facut de acest baiat de baiat de ultima spetza, anume fotbalistul Ionel Ganea, care a strans de gat si a lovit un arbitru pe un teren de fotbal.
Chiar acum cateva luni postam pe un forum parerea mea despre acest idiot. Efectiv nu ma intereseaza performantele lui fotbalistice atata vreme cat el de fiecare data se ia cu toti in gura, critica toti antrenorii, toti conducatorii, nu-i convine nimic, mereu are ceva gargara de facut in presa si isi mai bate si colegii. El e cel mai smecher, doamnelor si domnilor. Dar chiar nu ma asteptam sa ajunga sa ingrozeasca efectiv un arbitru, sa-l stranga de gat si de fatza si sa-l loveasca. Parerea mea este ca acest cretinoid trebuie suspendat pe viata din fotbal si ma bucur ca aceasta este opinia majoritara si pe siteul Prosport. Si tot suspendat pe viata ar trebui sa fie si elefantul infect care-i este patron, anume Marian Iancu, care a declarat ca il sustine pana in panzele albe pe Ganea, instigand indirect la violenta prin declaratii in care sugera ca arbitrii vor ajunge sa o pateasca si mai rau.
Am fost foarte dezamagit si de publicul timisorean, de altfel unul foarte elegant si inteligent, de la care aveam pretentii. Nu este posibil sa scandezi numele lui Ganea si sa-l sustii pe acest nebun care isi face dreptate cu laba de unul singur. Nu zic sa-l huidui, dar macar abtine-te, nu-l incuraja. Rusinos de-a dreptul. Si tot rusinos este si modul in care arbitrul de centru s-a abtinut sa intervina pentru a-si salva colegul, incredibil cata lasitate. A fost nevoie de 4-5 colegi de echipa de-ai animalului pentru a-l stapani. Unde vom ajunge oare?
Si ceea ce e si mai hilar in toata chestia asta, daca putem spune asa, e ca Ganea ar fi trebuit eliminat inca din primele minute, dupa o intrare criminala la un adversar. Desi nu cred, imi doresc cu ardoare ca acest jucator sa nu mai apara pe vreun teren de fotbal vreodata. Desi uitati, ii pare rau pentru gest, saracutzul de el...Si are si explicatii pentru tot, mda...

Comments

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Mă deranjează