Mama


De departe cea mai optimista si mai vesela fiintza pe care am cunoscut-o, mama este Balantza care aduce echilibru, sigurantza si voie buna in sanul familiei mele. Este moderna, este foarte cool si este o placere sa o prezint prietenilor sau iubitelor. Iar ei, la randul lor, ajung sa o indrageasca foarte mult. Mama asculta muzica buna si vine la concerte (in ultimele luni a fost cu mine la Kumm, George Michael si Rolling Stones). Si a facut un efort deosebit sa-mi citeasca prima carte cu U2, de la cap la coada, numai ca era scrisa de mine. De la ea am mostenit pasiunea cu calatoriile. Iar acum tocmai mi-a oferit o vacantza de vis, in cadrul careia s-a ingrijit sa nu duc lipsa de nimic si sa nu ma coste nimic. Si as putea spune foarte multe despre ea, dar nu vreau ca acest articol sa semene cu un shablon in care un fiu vorbeste despre mama lui in termeni laudativi. Mai spun doar atat:
cu vreun an-doi in urma, abia daca stia sa porneasca un computer sau sa tasteze. Acum mama intra zilnic pe net, e online pe messenger si pe gmail in acelasi timp si mai se documenteaza si pe wikipedia. Mai mult decat atat, imi citeste fiecare articol din blog.
Asa ca acesta ii este dedicat, cu drag, ca si surpriza. Sunt convins ca se va bucura cand il va citi.
Pupici.

Comments

  1. pe departe un bun exemplu de mama tip sora!! cel mai bun lucru pe care l-am invatat de la ea, pe langa multe altele, este ca absolut orice problema in lume are solutie daca tratezi totul cu calm si optimism. de aceea, azi scriu acest comment dintr-un loc pe care l-am asteptat cu calm si optimism!
    multumeeesc, maaaami! ;;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Mă deranjează