Un Crai de Curtea Veche

Insotit de Dana Papadima, azi am fost pentru prima data la editura Curtea Veche, cea linkuita sus in acest blog. Aici imi voi publica, cel mai probabil in noiembrie, noua carte despre U2. Desi initial totul fusese planificat cu Humanitas Educational, mai exact cu Dana, fosta directoare acolo, plecarea ei de la editura ne-a facut sa ne orientam catre Curtea Veche. Sora mea crede ca e chiar mai bine asa si la fel sper si eu.
Asa ca am mers acolo sa punem la punct detaliile. Ce pot sa spun, totul este ok. Facem afaceri. Le-am spus ca voi termina cartea pana la 1 septembrie, iar ei mi-au spus ca o vom lansa la targul Gaudeamus din noiembrie (adica exact ca acum 5 ani). Am discutat drepturile de autor, ideea de a avea o poza cu U2 pe coperta precum si necesitatea de a realiza, in maxim 2 saptamani, o prezentare a cartii, pe care o voi preda PR-ului lor, pentru eventuale press releases inaintea lansarii. La rugamintea mea, Dana mi-a facut marea placere de a fi de acord sa-mi scrie o prefata pentru carte. Aceasta va fi tiparita initial in 1.500 de exemplare si republicata intr-un tiraj mai mare la viitoare evenimente cum ar fi lansarea noului album U2 sau un concert al trupei in Romania.
Momentan sunt foarte multumit. Se pare ca voi avea marketing, seriozitate, mai mult stil si o mai buna distributie, lucruri de care nu am avut parte cu cei cu care am lucrat la prima carte. Iar la randul meu, voi oferi date mai multe, mai exacte, mai bine structurate, pentru a face din "Sunete si sensuri" ghidul U2 total pentru oricine iubeste aceasta trupa sau este interesat sa o descopere.
Caci pana la urma, asa cum zice nenea Bono aici jos, the goal is soul.
Ne auzim curand. Si va las sa cititi un articol cu Dana aici.

Comments

  1. Mult succes, multe vanzari si mai ales sper ca aceasta carte sa fie un strigat convingator pentru ca U2 sa vina si pe la noi! rock&roll!

    pies: imi place cum scrie danalternativa!

    ReplyDelete
  2. ...spuse sora, care de 10 ani suporta U2 din cauza mea! :))
    Merci, doamne ajuta :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)