Inca mai gandesc cu scula

...well, e un fel de-a spune. Am avut parte de 2 mici revelatii, una dupa alta, a doua venind sa o contrazica pe prima. Toate astea s-au petrecut cam in ultimele 2 luni.
Intotdeauna am fost un tip pentru care aspectul fizic al potentialului partener este foarte important. Daca ma deranjeaza ceva fizic, cat de mic, spun pas. Respectiva fiintza poa' sa aiba toate calitatile morale din lume, daca fizic prezinta un turn off, pur si simplu nu as putea fi cu ea. Sa nu se inteleaga acum ca ma uit numai dupa fotomodele. Nici vorba. Trebuie sa-mi placa MIE. Deci poate fi si o persoana pe care majoritatea o gaseste uratzica sau banala.
Credeam ca am scapat de chestia asta. Sau ca a devenit mai putin importanta. Insa ultimele evenimente m-au convins ca nu m-am schimbat, de fapt. Si chiar au nuantzat aceasta chestie a mea intr-o concluzie (indraznesc sa spun) definitiva: fata mea trebuie sa fie frumoasa! Sa straluceasca asa intr-un fel, nu stiu sa explic exact cum. Sa fie o placere sa o privesti. Sa atraga atentia. Sa fie moderna. Sa pot visa ca voi avea cu ea cei mai frumosi copii din lume.
Ok, sa nu aud acum comentarii de genul 'dar nu vrei sa aiba si ceva in cap?' Normal ca da, imi doresc o persoana inteligenta, ambitioasa si avand ceva cultura. Acum vorbim doar de aspectul fizic. Iar frumusetzea si inteligentza nu trebuie sa se excluda reciproc (nu stiu de ce am senzatia ca multi traiesc cu aceasta impresie falsa). Desigur, e greu de gasit asa ceva si da, sunt pretentios. Dar de ce n-as fi?
Tata spune ca frumusetzea e trecatoare si ca in primul rand trebuie sa caut calitatile interioare. Foarte adevarat. Dar repet, eu vreau si una si alta. O fi frumusetzea trecatoare, dar de ce sa nu ma bucur de ea atat cat pot, nu? Hehe.
Pacino spunea intr-un film superb: 'Women! Who made them? God must be a fuckin' genius!' .....sau, referindu-se tot la aceasta creatzie minunata a celui de sus:....'What else is in this world, Charlie?'
Eu unul nu vreau sa aflu deocamdata.

Popular posts from this blog

Ce trebuie să faci și ce trebuie să eviți atunci când ești părăsit

Aerosinuzita (sau cum îți crapă capul înainte de aterizare)

Tu știi care-i diferența dintre procente și punctele procentuale?